Valeriu Iftime îi răspunde „Bursucului”: „De asta nu vor jucătorii și antrenorii să amânăm meciul de duminică!”

0

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani susține că ar fi fost de acord cu amânarea jocului de duminică cu CFR Cluj, însă a precizat că jucătorii și staff-ul tehnic s-au opus.

„Jucătorii și antrenorii nu și-au primit salariile pentru că cei de la  CFR Cluj nu și-au respectat cuvântul și nu au plătit nici acum banii pe Golofca. Și atunci, jucătorii și antrenorii au spus clar că nu fac nicio concesie și că vor să joace. Eu țin cont de vocea vestiarului. În plus, CFR Cluj este mai avantajată pentru că față de noi are și o zi în plus de odihnă. Noi avem meci greu la Craiova, deplasare lungă, ajungem abia vineri seară obosiți acasă…De unde frica asta față de FC Botoșani? Sunt campioni, să vină să joace. Ce, nu poate juca altul în locul lui Burcă?”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

CFR Cluj a solicitat amânarea meciului cu FC Botoșani, programat duminică, de la ora 17.30, în cadrul rundei a XX-a a Ligii 1 pe stadionul „Municipal”. Dan Petrescu a solicitat această amânare deoarece săptămâna viitoare CFR va juca un meci decisiv în Europa League.

„Am cerut amânarea, mi se pare logic ca noi, singurii care mai putem aduce puncte la coeficient să avem același tratament ca și cei din străinătate care au avut meciuri amânate. Am înțeles că cei de la Botoșani au refuzat. Cu patru zile înainte de Celtic noi trebuie să jucăm pe zăpadă la Botoșani”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul principal al formației CFR Cluj.

 

Deja ai votat!
se încarcă...