Botoșăneni performeri la Taekwondo!

0

Recent, la Sofia, în Sala „Asics Arena” a avut loc cea de-a 10-a ediție a puternicului turneu internațional „Hereya Open 2019” la Taekwondo WT – Sport Olimpic.

La acest eveniment sportiv au participat aproximativ 1000 de sportivi legitimați la 100 cluburi de profil din 10 țări. Juețul nostrum a fost reprezentat de cei de la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani. Lotul de zece botoșăneni au obținut opt medalii dintre care cinci de aur prin Cristian Senciuc, Bianca Costic, Richard Chelariu, Robert Anuța și  Sabina Bursuc, una de argint prin ;ario Tofan și trei de bronz, medaliați fiind Florin Racleș, Miruna Aniculăesă și Beatrice Bostan. Proape de a egala performanța celor din urmă și Octavian Budacă, care însă a pierdut meciul pentru medalii în fața câștigătorului categoriei.

„Mă bucur că dovedim de fiecare dată că sportivii noștri reprezintă cu mândrie drapelul național, indiferent unde se desfășoară competițiile. Ne pregătim intens pentru ultimele două competiții internaționale din acest an, ce se vor desfășura în același timp: Gedoteam Open la Bolintin-Vale, dar mai ales de Campionatul European de Copii din Sindelfingen, Germania. Având în staff-ul clubului mai mulți tehnicieni de calitate, putem face față la mai multe provocări simultan”, a declarat Denis-Paul Matei, președinte-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club și totodată antrenorul secției de Taekwondo WT a CS Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...