Valeriu Iftime apelează la Cornel Șfaițer pentru a accede în play-off!!!

0

Valeriu Iftime și Cornel Șfaițer au dialogat în urmă cu puțin timp în cadrul emisiunii „ProSport Live”.

Cornel Șfaițer, președintele formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe a acceptat să intre în direct prin telefon în emisiunea moderată de jurnalistul Victor Vrânceanu unde în platou se afla Valeriu Iftime.

„Va fi un meci care va face audiență, un meci tare. Îl știți pe Leo: lui nu-i place să pairdă nici în amicale și nici în meciurile de old-boys”, a afirmat Cornel Șfaițer, părintele spiritual al FC Botoșani și totodată actualul președinte executiv al Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Valeriu Iftime a recunsocut la rândul său că meciul de duminică de la Sf. Gheorghe va fi unul al marilor orgolii și va fi deschis oricărui rezultat. Finanțatorul FC Botoșani a ținut însă să-i cerară într-un mod inedit ajutorul lui Cornel Șfaițer pentru ca gruparea locală să aibă șanse de a accede în play-off.

„Eu nu-l văd pe Leo niciodată să nu își dorească să câștige. Așa că, pune acolo un acatist la Vorona să se încurce Viitorul și Gazul”, i-a transmis Valeriu Iftime lui Cornel Sfaițer.

FC Botoșani se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 39 de puncte, iar echipa pregătită de Marius Croitoru este la mâna sa pentru a reuși accederea în play-off.

 

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...