Iftime îi ţine pe fotbalişti în priză pentru a rămâne 100% conectaţi la play-off: “Îmi e frică de noi!”

0

Valeriu Iftime trage un semnalul de alarmă înaintea ultimelor două partide pe care FC Botoşani le mai are de susţinut în acest sezon regular.

Finanţatorul le-a transmis fotbaliştilor că încă nu au realizat nimic şi le-a cerut ă rămână cu picioarele pe pământ şi conectaţi 100% la cele două partide, cu Sepsi din deplasare şi Poli Iaşi de acasă.

Suntem într-o situaţie bună şi ne jucăm şansa de a fi în play-off. Pentru echipa mea e o mare bucurie, dar nu aş vrea să spun acum că suntem deja acolo. Sper ca anul acesta să fim mai atenţi şi mai buni. Matematic vorbind ar trebui să am şansa cea mai bună dintre cele 3. Mie îmi e frică de noi. Eu mai am două meciuri cu Sepsi şi Iaşi, iar dacă le câştigăm o să fim în play-off. Viitorul nu mai este echipa bună de anul trecut, iar Gaz Metan are meciuri grele. Eu nu cred că Dinamo se va preda vreodată, indiferent de situaţia de acolo. Nici eu nu am meciuri uşoare. O să jucăm la Sepsi şi acolo am 4-5 jucători, habar nu am”, a afirmat Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani.

FC Botoșani se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 39 de puncte, iar echipa pregătită de Marius Croitoru este la mâna ei pentru a reuși accederea în play-off.

Deja ai votat!
se încarcă...