Șfaițer, prefațează duelul Sepsi- FC Botoșani: „Nu e un meci de ratat!”

0

Cornel Sfaițer, părintele spiritual al FC Botoșani și totodată actualul președinte al Sepsi OSK, a declarat că duelul din cadrul rundei a XXV-a de duminică de la ora 17:00 de la Sf. Gheorghe dintre echipele pregătite de Leo Grozavu și Marius Croitoru va fi unul care nu trebuie ratat.

„Este un meci între două echipe care produc fotbal, cu doi antrenori care vor să facă un fotbal de calitate. O să fie o partidă deschisă oricărui rezultat. Ambele echipe vor dori să joace fotbal. E normal că ne dorim să câștigăm, dar același lucru și-l dorec și dânșii. FC Botoșani e foarte aproape de play-off. Eu zic că lupta pentru play-off se va duce până în ultima etapă. E un meci interesant, nu e de ratat și eu cred că va avea o audiență maximă. Nu se poate da un pronostic. Este o partidă care trebuie să fie văzută”, a declarat Cornel Sfaițer, președinteele executiv al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

FC Botoșani se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 39 de puncte, iar echipa pregătită de Marius Croitoru este la mâna ei pentru a reuși accederea în play-off.

De notat ar fi că Sepsi nu mai are nici matematic şanse la play-off pe acest final de sezon regular, echipa pregătită de Leo Grozavu fiind cu două etape înaintea ultimelor două etape ale acestui sezon regular pe locul 8 cu 32 de puncte, la şase puncte distanţă de Viitorul Constanţa, formaţie care se află pe locul 6. În cazul în care Sepsi şi Viitorul ar termina sezonul la egalitate de puncte, câştig de cauză ar avea Viitorul care stă mai bine la „directe” după 2-2 la Sf. Gheorghe şi 4-1 la Ovidiu.

Deja ai votat!
se încarcă...