CSM Botoșani, doar varianta victoriei la Iași cu Poli: „Mergem să câștigăm!”

0

CSM Botoșani țintește în acest week-end cea de-a doua victorie consecutivă din acest an.

După ce au debutat cu dreptul în acest an, învingând pe teren propriu cu scorul 28-24 pe CSU Galați, formația lui Cătălin Stoleru va juca duminică de la ora 12:00 în runda a XIII-a a Diviziei A Serie A cu CS Politehnica Iași, duelul urmând a avea loc în Sala Polivalentă din Iași.

Cătălin Stoleru, președintele formației botoșănene a declarat că duelul cu echipa din Copou nu va fi deloc ușor și a spus că pentru a-și îndeplini obiectivul în acest sezon, jucătorii botoșăneni trebuie să rămână conectați la competiție.

„Meciul cu Politehnica Iași nu va fi unul ușor. Am disputat meciuri cu ei și în trecut unde am învins și sper să se repete rezultatele pentru că ne aflăm într-o ascendență fără precedent și gândul nostru este la promovarea în Liga Zimbrilor. Locul second pe care ne aflăm în clasament ne oferă liniște momentan. Ne-am întărit în iarnă dar nu trebuie să lăsăm în niciun minut garda jos. Mergem la Iași să câștigăm”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

În acest moment, CSM Botoșani ocupă a doua poziție în clasamentul Seriei A din Divizia A, fiind o candidată serioasă la promovarea în Liga Zimbrilor, obiectiv stabilit la finalul anului trecut, anunțat de către Cătălin Stoleru.

Clasament Divizia A Seria A
1 CSU Suceava- 25 puncte
2 CSM Botoșani- 22 puncte
3 CSU Galați- 12 puncte
4 CS Politehnica Iași- 12 puncte
5 CSU Târgoviște- 0 puncte

 

Deja ai votat!
se încarcă...