Probleme mari pentru Croitoru înaintea „războiului” cu Leo: „Mă dă foarte mult peste cap!” (VIDEO)

0

Antrenorul principal al FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat că absența lui Andrei Chindirș, care va fi suspendat, îi dă peste cap tot mecanismul pentru jocul cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Din cauza absenței lui Chindirș, tehnicianul botoșănean va fi pus în situația de a opera cel puțin două modificări în primul 11. Astfel, locul lui Chindriș în centrul defensivei ar putea fi luat de Denis Haruț, în timp ce Andrei Patache va fi titularizat în banda dreaptă, urmând ca în atac Geroge Câmpanu să fie cel de-al doilea jucător U21 ales pentru acest meci, acesta urmând a-i lua locul lui Ștefan Ashkovski.

„Mă dă foarte mult peste cap. Noi nu avem un junior, fundaș central, la nivelul lui Chindriș, să pot juca cu el. Juniorii pe care îi am sunt în compartimentul ofesiv. Vom vedea până la ora meciului ce formulă voi alcătui. Avem variante. Singura necunoscută este juniorul. Nu vreau să mă grăbesc, în funcție și de cum se antrenează până la meci, voi lua o hotărâre. Nu vreau să mă grăbesc”, a declarat Marius Croitoru.

În afara lui Chindriș, Croitoru nu poate miza nici pe Mihai Roman și Enriko Papa. Primul este accidentat în timp ce albanezul nu este la 100% pregătit pentru a reveni pe gazon.

 

Deja ai votat!
se încarcă...