Astăzi, ora 17:00: Sepsi OSK Sf. Gheorghe- FC Botoșani

0

Astăzi de la ora 17:00 la Sf. Gheorghe va avea loc unul dintre cele mai așteptate dueluri ale penultimei etape a Ligii 1. Sepsi OSK va primi vizita FC Botoșani într-un meci al marilor orgolii.

Duelul este unul capital pentru botoșăneni care cu un succes astăzi și-ar asigura matematic calificarea în premieră în play-off-ul Ligii 1. La startul acestei runde echipa lui Croitoru era pe loc de play-off însă rezultatele înregistrate de Viitorul și Gaz Metan i-au scos pe Miron 7 co din „top 6”. Înaintea duelului de duminică cu Sepsi, formația lui Marius Croitoru se află pe locul 7 cu 39 de puncte, la egalitate de puncte cu Viitorul care este pe locul 6, însă cu un golaveraj mai slab.

Presiunea pe umerii elevilor lui Marius Croitoru este imensă, un eventual pas greșit punând în pericol obiectivul pe acest final de sezon. De partea cealaltă Sepsi nu mai are nici matematic şanse la play-off pe acest final de sezon regular, echipa pregătită de Leo Grozavu fiind cu două etape înaintea ultimelor două etape pe locul 8 cu 32 de puncte, la şapte puncte distanţă de Viitorul Constanţa, formaţie care se află pe locul 6.

Deja ai votat!
se încarcă...