Să râdem cu Leo: „Probabil că la acest meci cu FC Botoșani voi fi mai relaxat!”

0

Leo Grozavu a declarat la conferința de presă premergătoare duelului de duminică cu FC Botoșani că la acest meci va fi mai relaxat și nu se va agita pe bancă așa cum face de obieci. Grozavu a spus că își va lăsa elevii să-și facă treaba la acest duel.

„Cei aproape patru ani petrecuți la Botoșani nu pot trece neobservați. Au însemnat și pentru mine ceva, am rămas într-o relație foarte bună cu toți oamenii de acolo. Probabil că la acest meci voi fi mai relaxat. Botoșaniul a fost revelația acestui campionat prin ceea ce au arătat în partidele de campionat. Cred că sunt îndreptățiți să spere la un loc de play-off. Apoi este important și ce vor face în play-off. Din punctul meu de vedere, nu e totul să te califici în play-off. Sperăm să avem și noi posibilitatea, într-o perioadă cât mai scurtă, să ne batem pentru accederea în primii șase. În anii trecuți, echipele care au intrat în primele șase, mă refer la Iași, Sepsi, nu au mai reușit să se conecteze la acel play-off. Nu e suficient să te califici. Trebuie să și demonstrezi că te poți bate de la egal la egal cu ceilalți”, a declatrat Leo Grozavu.

Dacă FC Botoșani are șanse mari la play-off în schimb Sepsi nu mai are nici matematic şanse la play-off pe acest final de sezon regular, echipa pregătită de Leo Grozavu fiind cu două etape înaintea ultimelor două etape pe locul 8 cu 32 de puncte, la şapte puncte distanţă de Viitorul Constanţa, formaţie care se află pe locul 6.

Deja ai votat!
se încarcă...