Cu Hagi în tribune, Ianis a stărlucit în Europa League: „E uimitor. It’s Ibrox, baby!”

0
Ianis Hagi of Rangers celebrates making it three two during Rangers vs SC Braga, UEFA Europa League Football at Ibrox Stadium on 20th February 2020 Rangers vs SC Braga, UEFA Europa League, Football, Ibrox Stadium, Glasgow, Glasgow, United Kingdom - 20 Feb 2020, Image: 499913781, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Greig Bertram/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cu „Regele” în tribune, Ianis Hagi a făcut un meci senzațional pe „Ibrox Stadium” din Glasgow fiind artizaul victoriei în manșa tur a 16-imilor de finală dintre Rangers și Braga, scor 3-2.

Ianis Hagi a fost sclipitor, fiind la înălțime, victoria scoțienilor datorându-i-se. Șeptarul lui Rangers a reușit o dublă superbă în victoria cu Braga, scor 3-2. Braga a condus cu 2-0 după 59 de minute, dar golurile lui Ianis și reușita lui Joe Aribo au făcut ca scoțienii să obțină o victorie spectaculoasă.

„E uimitor. It’s Ibrox, baby. E diferit față de orice stadion. Cred că e cel mai bun moment al carierei, da. Am mai trăit și înainte momente bune, dar să marchezi o dublă în cupele europene e de-a dreptul incredibil. E un vis devenit realitate. Chiar dacă eram conduși cu 2-0, nu aveam voie să renunțăm. Am jucat acasă, în fața suporterilor noștri, iar un singur gol ne-a adus înapoi în meci. Pe Ibrox chiar se întâmplă lucruri minunate. A fost un meci dificil, știam că Braga vor ataca din primul minut. În ultima vreme au jucat foarte bine în Portugalia. E doar prima manșă, mai avem de jucat și returul. Ei au marcat la început, noi n-am profitat de ocaziile noastre, dar e bine că în final am câștigat. Nu e nimic decis, mai avem un meci de jucat”, a declarat Ianis Hagi, după victoria cu Braga.

Deja ai votat!
se încarcă...