Dan Petrescu nemulțumit de remiza cu Sevilla din Europa League!

0

Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj, s-a declarat nemulțumit de remiza pe care campioana a înregistrat-o în „Gruia” cu Sevilla, scor 1-1 (0-0)  în manșa tur din 16-imile de finală ale Europa League din „Gruia”.

„Dacă îmi spunea înainte de meci cineva că fac egal, nu aş fi fost foarte dezamăgit, dar acum sunt foarte supărat pentru golul pe care l-am primit. E un gol uşor. Nepermis ce am făcut la faza fixă, am ieşit în grup şi nimeni nu s-a apărat. De pe bancă chiar am crezut că a fost off-side, dar revăzând golul mi-am dat seama că nu a fost. Nu ştiu ce au făcut…Cred că erau şi foarte obosiţi, au alergat extraordinar de mult, iar Sevilla e o echipă peste toate care au fost aici. Şi peste Lazio şi peste Celtic şi s-a văzut pe teren”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului.

Istoria primei manșe a duelului dintre CFR Cluj și Sevilla s-a scris în al doilea mitan.  La zece minute după pauză ardelenii au primit un 11 metri pentru henţ în careu, arbitrul Aytekin acordând penalty-ul după ce a apelat la VAR. Cel care și-a asumat responsabilitatea a fost Cirpian Deac, acesta reușind să puncteze fără emoții.

Cu zece minute înainte de final, De Jong a dejucat o ieșire la off-side  a ardelenilor şi i-a pasat decisiv lui En-Nesyri, care nu a iertat, reușind să restabilească egalitatea. S-a terminat 1-1, iar CFR Cluj pleacă cu șansa a doua în returul din Spania

Deja ai votat!
se încarcă...