vineri, martie 29, 2024
AcasăSportS-a decis: CSM Botoșani merge la „Turneul Semifinal” pentru promovarea în „Liga...

S-a decis: CSM Botoșani merge la „Turneul Semifinal” pentru promovarea în „Liga Zimbrilor!”

Federaţia Română de Handbal (FRH) a anunţat programul reluării competiţiilor după încheierea stării de urgenţă decretate ca urmare a pandemiei de coronavirus.

La puțin timp după ce președintele României a anunțat că starea de urgență pe teritoriul țării va fi ridicată pe 15 mai, oficialii FRH au anunțat programul competițiilor de handbal.

În urma parcursului pe care l-a avut în divizia A Serie A, gruparea locală CSM Botoșani s-a calificat la „Turneul Semifinal” care va avea loc între 12-14 iunie.

Formația noastră a fost repartizată în Grupa 2, împreună cu CS Medgidia, CSM Oradea și CS Universitatea Cluj, în cealaltă gupă, Grupa 1, fiind  CSU Suceava, CSM Alexandria, ACS Odorheiu Secuiesc și CS Sânicolau Mare.

Locurile desfășurării acestor turnee nu au fost încă anunțate urmând a fi stabilite ulterior. În cazul în care se vor clasa pe unul din primele două locuri, CSM Botoșani se va califica la „Turneul Final” care va avea loc între 19-21 iunie, locul desfășurării acestuia fiind de asemenea urmând a fi stabilit ulterior.

La fel ca și la „Turneul Semifinal” și la „Turneul Final” se va juca în sistem fiecare cu fiecare, primele două clasate la acest „Turneu Final” urmând a promova în „Liga Zimbrilor”.

Echipele clasate pe locurile 3 și 4 la „Turneul Final” vor merge la barajul pentru promovare unde se vor duela cu echipele clasate pe locurile 11 și 12 în Liga Zimbrilor, aceste meciuri de baraj unde se va juca în sistem fiecare cu fiecare fiind programate a se disputa între 28-30 iunie.

Vă reamintim CSM Botoșani s-a situat pe locul al doilea în Seria A a Diviziei A, cu 31 de puncte acumulate, calificându-se astfel la „Turneul Semifinal”.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...