Șfaițer sare în sprijinul „câinilor roșii”: „E un gest simbolic!”

0

Cornel Șfaițer, managerul formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe a declarat că a luat decizia de a face un gest simbolic prin care să-și arate o dată în plus atașaentul față de Dinamo, formație cu care simpatizează din copilărie.

În acest sens, părintele spiritual al FC Botoșani, în prezent ,managerul general al celor de la Sepsi, a anunțat că își va face card „Elite DDB”, de 1948 de euro, pentru a se înscrie în proiectul socios al suporterilor dinamoviști.

„Sunt momente grele pentru Dinamo. Ca suporter al acestei formații de mic, mi-aș dori să o revăd pe Dinamo în top, să vină cineva cu o injecție de capital. Numai așa Dinamo va supraviețui. Gestul meu, de a mă înscrie în programul DDB, de a-mi face acest card 1948 este mai mult simbolic. Fac acest gest pentru cei 30 de ani frumoși pe care i-am trăit alături de Dinamo. Trecutul meu și pasiunea mea pentru fotbal se leagă de Dinamo, de pe timpul lui Dumitrache și Dinu. Datorită lui Dudu Georgescu, Dumitrache și Dinu am pasiunea pentru Dinamo. Fotbalul românesc are nevoie de nume ca Dinamo, de echipele de tradiție. E un gest simbolic ceea ce fac eu și sper ca gestul meu să fie urmat și de alții. În momentele dificile adevărații suporteri ar trebui să fie lângă echipa de uflet. Fie că vorbim de Dinamo, de Rapid, de Farul sau Petrolul. În ceea ce privește Dinamo, mi-aș dori să redevină ce a fost pe vremuri”, a declarat Cornel Șfaițer, manangerul general al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

 

+8 -0
se încarcă...