Ianis Hagi a intrat în atenția spaniolilor de la Sevilla!

0
Ianis Hagi of Rangers celebrates making it three two during Rangers vs SC Braga, UEFA Europa League Football at Ibrox Stadium on 20th February 2020 Rangers vs SC Braga, UEFA Europa League, Football, Ibrox Stadium, Glasgow, Glasgow, United Kingdom - 20 Feb 2020, Image: 499913781, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Greig Bertram/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Potrivit jurnaliștilor de la AS, oficialii echipei Sevilla sunt gata să le satisfacă celor de la Genk pretențiile financiare și să-l transfere pe fiul Regelui.

 „Numele lui Ianis Hagi continuă să fie pe masa celor de la Sevilla pentru campania din vară. Tinerețea lui este un mare atuu. Acesta a avut un sezon cu bune și cu rele, iar transferul la Rangers l-a făcut să crească. Sevilla îl urmărește de mult timp pe Ianis, iar relația tensionată dintre el și cei de la Genk este un avantaj pentru Sevilla. Creșterea sa a fost vizibilă în ultimii ani. Abilitatea de a lovi mingea cu ambele picioare și viziunea sa în joc l-ar face să se adapteze foarte rapid la fotbalul din Spania”, notează jurnaliștii de la AS.

În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 4.5 milioane de euro. Genk i-a fixat „Prințului” o clauză de 5 milioane de euro.

 

Deja ai votat!
se încarcă...