Fotbaliștii din Liga 1 testați pe bandă rulantă de Covid-19!

0

Cluburile din Liga I, care îşi vor relua pregătirea centralizată după 15 mai, vor fi obligate să efectueze câte 3 teste pentru COVID-19 fotbaliştilor.

Acestea vor fi făcute la intrarea în baza de antrenament, în ziua a 7-a şi în ziua a 14-a. Anunțul a fost făcut astăzi de Ionuț Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului în cadrul unei conferințe de presă.

„Cu cei de la fotbal am avut un dialog consistent, au fost practic cei mai insistenţi reprezentanţi ai disciplinelor sportive pentru reluarea competiţiilor. În momentul de faţă şi-au asumat acele condiţii. Sunt câteva modificări pe care le-am făcut în urma dialogului cu FRF şi LPF. Probabil că după data de 15 cluburile din Liga I îşi vor relua antrenamentele. Modificările pe care le-am făcut ţin de introducerea testului pentru COVID-19, de trei ori, la intrarea în cantonament, în ziua a 7-a şi a 14-a”, a declarat Ionuţ Stroe într-o conferinţă de presă.

Pentru reluarea antrenamentelor, echipele din Liga I vor fi nevoite să intre în cantonamente centralizate cu regim închis, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.

+2 -0
se încarcă...