Jucătorii FC-ului revin la Botoșani pentru a fi testați de Covid-19 și a intra în izolare!

0
dav

FC Botoșani a început testarea staff-ului tehnic și administrativ, precum și a jucătorilor care au venit până acum în localitate pentru COVID-19.

Printre cei reveniți la Botoșani și testați se numără Andrei Chindriș, Denis Haruț, Eduard Florescu, tinerii Adrian Moescu și  Alexandru Caia dar și jucătorii străini Enriko Papa, Hidajet Hankic, Bryan Mendoza și Ianoș Brânză.

„Am început testarea jucătorilor și a celor din staff. Inclusiv eu m-am testat, pentru că intru în contact cu ei, chiar dacă mai rar și chiar dacă e cu mască. Testarea presupune niște cheltuieli destul de mari, câte 2000 de euro la fiecare testare. Până la urmă, nu sunt multe lucruri de comentat. Dacă nu facem ceea ce trebuie, ne putem bloca. Blocarea campionatului este cea mai dificlă și mai costisitoare măsură care se poate lua. Trebuie să facem toate eforturile”, a declarat Valeriu Iftime.

Finanțatorul FC Botoșani a afirmat că pentru a îndeplini toate cerințele protocolului Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, a luat decizia de a închiria un întreg complex unde lotul FC Botoșani împreună cu staff-ul medical și tehnic va intra în regim de cantonament pentru 14 zile.

Iftime susține că în afara argentinienilor toți ceilalți fotbaliști vor fi până vineri la Botoșani urmând a fi la rândul lor testați de COVID-19 și ulterior băgați în cantonamentul de la Rediu.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...