Iuia Bulie: „Sportivii au dat și 1000 de euro pe aparate pentru a se putea pregăti acasă!”

Iulia Bulie, antrenoarea secției de canotaj a CS Botoșani și membră al staff-ului olimpic al lotului feminin de canotaj, a declarat că este mulțumită de modul în care sportivii din lotul olimpic s-au pregătit acasă în această perioadă în care pe teritoriul țării afost decretată starea de urgență.

Aceasta a precizat că sportivii care nu aveau biciclete sau ergometre de la lot au făcut eforturi financiare uriașe scoțând din buzunar chiar și 1000 de euro pentru a și le achiziționa și a putea să se pregătească acasă.
„Au lucrat foarte bine acasă în izolare, deși este foarte greu să faci două antrenamente dimineața și seara. Unii au avut ergometre, biciclete de la lot, alții și le-au cumpărat, făcând eforturi financiare uriașe pentru că nu e ușor să dai o mie de euro pe un simulator. Asta arată că au voință și vor să meargă la Olimpiadă și să obțină rezultate bune. În concluzie pot spune că suntem mulțumiți de parametrii pe care îi au după această izolare”, a declarat Iulia Bulie, antrenoarea CS Botoșani și membru al staff-ului olimpic al lotului feminin de canotaj.

După cum v-am informat, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a declarat că începând de astăzi un număr de 149 de sportive din cadrul loturilor olimpice vor intra în cantonament centralizat cu regim închis de două săptămâni în bazele sportive de la Izvorani şi Snagov.

Printre aceștia se numără și botoșănenii Alin Alexuc (lupte Greco-romane) dar și Loredana Toma și Sorina Hulpan (haltere) dar și „armata” de 13 sportivi de la canotaj condusă de Iulia Bulie.

 

Deja ai votat!