Hankic îl trage de urechi pe Fraisl: „Trebuia să fie mai atent când a vorbit de țara și orașul care l-au ajutat!”

0

După ce fostul goalkeeper al FC Botoșani, Martin Fraisl, a oferit recent un interviu în care s-a arătat marcat de perioada petrecută în România, actualul portar al grupării locale, Hidajet Hankic, a reacționat în termeni duri la declarațiile făcute de conaționalul său.

„Am văzut interviul şi m-am enervat teribil. Nu pot înţelege asta pentru că din punctul meu de vedere sunt nişte nonsensuri. Cred că trebuia să dea dovadă de mai multă atenţie când vorbeşte despre ţara şi oraşul care l-au ajutat să facă un important pas în cariera lui, acela de a se transfera în 2.Bundesliga. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar pot spune că ar trebui să fie mândru că a jucat pentru FC Botoşani în prima ligă din România”, a declarat Hidajet Hankic.

De altfel, actualul goalkeeperul austriac al FC Botoșani este unul dintre puținii jucători stărini care nu au părăsit România pe perioada decretării stării de urgență ca urmare a pandemiei de coronavirus care a cuprins întreaga lume.

„Eu trăiesc la Botoşani împreună cu familia mea, soţia şi fetiţa noastră, şi vă spun cu mâna pe inimă că mă simt foarte bine aici. Pot să-mi imaginez că aş trăi următorii 10 ani în România şi copiii mei să meargă la şcoală aici. Am trăit înainte în Innsbruck, dar soţia mea mi-a spus că niciodată nu s-a simţit atât de bine ca aici, unde avem o atmosferă foarte caldă, familială. Avem o mulţime de prieteni aici şi ne simţim ca acasă. Aş vrea ca prin reacţia mea să deschid ochii şi altor oameni despre cât de frumoasă este România în realitate. Sunt mândru că am luat decizia de a veni şi juca pentru Botoşani”, a conchis Hankic.

În acest sezon, Hidajet Hankic, cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 250 mii de euro, a adunat 12 partide în tricoul FC Botoșani.

 

 

+17 -1
se încarcă...