„Câinii” salvează Dinamo!

0

Programul socios „Doar Dinamo București” se dovedește a fi un real succes. Suporterii echipei Dinamo București au anunțat pe pagina de Facebook a Asociației Suporterilor „Peluza Cătălin Hîldan” că au atins cota 500.0000 de euro strânşi din donaţii, sponsorizări şi cotizaţii în cadrul programului socios DDB.

„Oameni de milioane! 6.515 care au adus o jumătate de milion de euro. Şi nu banii aceştia au ţinut Dinamo în viaţă, ci oamenii din spatele acestor sume şi credinţa lor că Dinamo nu va muri niciodată. 90% din aceşti 500.000 de euro au fost strânşi în ultima jumătate de an. Asta ne dă şi mai multă speranţă. 6.515 ”câini” pe care te poţi baza. Şi numărul lor este într-o continuă creştere. Vino şi tu alături de noi! Înscrie-te aici www.programddb.ro şi urmează paşii! 48 de euro/an înseamnă 4,5 lei/săptămână. Să vă fie frică, Dinamo se ridică!”, se arată în mesajul Asociaţiei publicat pe site-ul de socializare menționat.

Asociaţia suporterilor dinamovişti „Peluza Cătălin Hîldan” a lansat proiectul socios „Doar Dinamo Bucureşti” prin care fanii pot deveni acţionari. Potrivit proiectului, fanii au la dispoziţie două variante pentru a deveni membri DDB: pot cotiza cu 48 de euro pe an sau cu 1.948 de euro pe an.

Printre cei care și-au achiziționat un astfel de card „elite” se află și Cornel Șfaițer, părintele spiritual al FC Botoșani, care niciodată nu a ascuns că este un mare simpatizant al „câinilor”.

+4 -0
se încarcă...