CSM Botoșani, transfer pentru „Liga Zimbrilor”: „Acesta e doar începutul!”

0

CSM Botoșani începe să fie activă pe piața transferurilor și începe să-și întărească lotul în vederea îndeplinirii obiectivul mult visat, promovarea în „Liga Zimbrilor”.

Gruparea locală care va participa la turneul de promovare care va avea loc în vara acestui an, a ajuns la un acord cu goalkeeperul Ciprian Daniel Bobeică. Acesta, care impresionează prin fizicul său impunător, a semnat un acord valabil pe trei sezoane cu CSM Botoșani.

În vârstă de 26 de ani, Ciprian Daniel Bobeică a evoluat în trecut la LPS Botoșani, CSȘ Bacău, CSM Bacău, Știința Municipal  Dedeman Bacău , CSU Suceava și HC Buzău 2012.

„Am venit la Botoșani pentru un nou început, după o accidentare foarte grea. Îmi doresc foarte mult să joc la echipa locală. Lotul este foarte omogen. De la începutul sezonului băieții au arătat că sunt foare uniți. Îmi doresc să joc, să-mi revin, mi-a plăcut proiectul de la Botoșani și vreau să-mi ajut echipa să-și atingă obiectivele”, a declarat noul component al CSM Botoșani.

Președintele grupării locale, s-a arătat încântat de acest transfer, afirmâmd că odată cu înregimentarea lui Bobeică s-a ridicat și nivelul valoric al echipei, Cătălin Stoleru anunțând și alte transferuri spectaculoase în perioada imediat următoare.

„Așa cum am promis, dorim să facem performanță și Daniel este primul dintre transferurile pe care ni le-am propus pentru a crește nivelul de performanță al echipei și faptul că este botoșanean a contat foarte mult în alegerea noastră. Ne dorim în continuare să promovăm în Liga Zimbrilor”, a declarat Cătălin Stoleru.

Așa cum v-am informat anterior Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal (FRH) a decis ca promovarea în „Liga Zimbrilor” să se dispute pe teren.

 

Deja ai votat!
se încarcă...