FC Botoșani reia Liga 1 fără argentinieni!

0

FC Botoșani, va avea mari probleme la reluarea campionatului care a fost intrerupt ca urmare a pandemiei de coronavirus care a curprins întreaga lume.

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani a declarat că argentinienii Rodriguez și Cascini nu au ajuns în România, deoarece nu și-au găsit bilete de întoarcere din cauza pandemiei de COVID-19. Mai mult, în momentul în care cei doi vor revini în România vor trebui să stea timp de 14 zile în carantină, ceea ce înseamnă că Marius Croitoru nu îi va putea avea la dispoziție până în iulie.

„Nu-mi mai spuneți de Rodriguez, că îmi vine să plâng! Este cel mai bun număr 6 din România, ar juca la orice echipă. Nu vă mai spun ce e în inima lui, el plânge în fiecare zi. Pe de altă parte, e treaba lui Marius Croitoru  cum se va descurca fără Rodriguez și pe cine va folosi în formula de start”, a declarat Valeriu Iftime.

FC Botoșani a reușit în premieră în acest sezon să prindă un loc la „masa bogaților” intrând în play-off. După două runde scurse din play-off, gruparea locală se află pe locul 5 cu 24 de puncte

Deja ai votat!
se încarcă...