Croitoru e mai cu moț: „Vreau în Europa League pe merit sportiv. Putem prinde podiumul în play-off!”

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani a recunoscut că şansele de a juca în Europa League ale formației pe care o pregătește au crescut considerabil după ce Astra nu a primit licenţa de a juca în cupele europene.

Tehnicianul a spus însă că ar dori ca elevii săi să obțină acest drept prin merit sportiv printr-o clasare pe podium la finalul acestui sezon competițional.

„Bineînţeles că suntem avantajaţi, dar noi vrem să câştigăm pe merit sportiv. E clar că putem juca mai puţine tururi preliminare. Putem prinde podiumul, eu nu cred că Botoşaniul e mai slab decât alte echipe din play-off,” a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

În condițiile în care FCSB ar câștiga această ediție a Cupei României, „roș-albaștrii” fiind semifinaliști alături de Dinamo București, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Poli Iași, ar elibera locul de Liga 1 pentru Europa, lucru de care ar profita din plin FC Botoșani care ar putea merge în Europa League și de pe locul 5 sau 6 din play-off. Din Liga 1, campioana va merge în Champions League, iar formațile pe locurile 2 și 3, plus câștigătoarea Cupei României în Europa League.

+6 -0
se încarcă...