Încă un transfer de top pentru accederea în Liga Zimbrilor făcut de CSM Botoșani!

0

CSM Botoșani continuă să fie activă pe piața transferurilor și își întărește lotul în vederea îndeplinirii obiectivul mult visat, promovarea în „Liga Zimbrilor”.

Astfel, după ce zilele trecute a ajuns la un acord cu goalkeeperul Ciprian Daniel Bobeică, la începutul acestei săptămâni gruparea locală a obținut împrumutul jucătorului Marius Negru de la clubul CSM Reșița.

Marius Negru, campion național și MVP la turneele de juniori!                  

În vârstă de 19 ani, Marius Negru este un produs al CSM Reșița, alături de care a cucerit o medalie de aur și două medalii de bronz la turneele de junior, fiind unul dintre cei mai promițători jucători români din generația sa. Noul component al CSM Botoșani a primit de cinci ori distincția de cea mai bună extremă stânga din cadrul turneelor finale de juniori și se declară mulțumit de transferul la gruparea locală cu care își propune promovarea în Liga Zimbrilor.

„Am ales echipa Botoșaniului datorită parcursului foarte bun avut anul acesta și deoarece consider că pot evolua mai mult aici, pentru a-mi demonstra calitățile. Obiectivele mele aici, la Botoșani, sunt legate de echipă: sa ajut cat mai mult echipa și să evoluez cât mai mult. Consider că este o rampă de lansare pentru mine pentru că echipa are mulți juniori ce mi-au fost adversari pe parcursul junioratului și au avut șansa să-și demonstreze calitățile aici, la Botoșani”, a declarat Marius Negru.

Jucător provenit din familie de sportivi!

Interesant este faptul că noul component al CSM Botoșani provine dintr-o familie de sportivi, el fiind fratele mai mic al cunoscutului handbalist Nicu Negru, care activează în prezent la campioana Dinamo București, Marius evoluând pe același post ca și fratele său, acela de extremă stânga.

Cătălin Stoleru, președintele grupării locale a spus că Marius Negru este monitorizat de mai mult timp și poate evolua atât ca extremă stângă cât și ca coordonator de joc, înregimentarea sa fiind un mare plus pentru CSM Botoșani.

„Îl urmărim de mai mult timp pe Marius. Este o adevărată bijuterie de jucător cu calități tehnice deosebite unul dintre cei mai talentați jucători din generația actuala de juniori 1 și evoluează atât pe postul de extremă stangă cât și pe postul de coordonator de joc. Îi dorim din suflet bun venit la Botoșani și să ajungă să-l depășească pe fratele său mai mare  în cariera lui . Am creat un nucleu de super jucători tineri și sperăm în continuare să mai aducem câțiva jucători pe posturile unde suntem deficitari pentru a avea minim doi jucători apropiați de valoare pe fiecare post pentru că ne dorim foarte mult să promovăm în Liga Zimbrilor”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Promovarea în Liga Zimbrilor se va decide pe teren!

După cum bine știți, chiar dacă sezonul în handbalul românesc a fost „înghețat”, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal (FRH) a decis ca promovarea în „Liga Zimbrilor” să se dispute pe teren. Echipele calificate la barajul pentru promovare sunt CSM Botoșani, CSU Suceava, Szejke Odorhei, CSM Alexandria, Unirea Sânnicolau Mare, CS Medgidia, CSM Oradea, Universitatea Cluj. Echipele vor fi împărțite în câte două grupe de câte patru formații și vor juca fiecare cu fiecare, urmând ca primele două clasate din fiecare grupă să se întâlnească în semifinale.

+4 -0
se încarcă...