Final: Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-1

0

La ora 20:00 în Bănie se va da startul partidei Universitatea Craiova – FC Botoșani. Duelul va fi o restanță din cadrul rundei a III-a a play-off-ului Ligii 1.

Iată echipele de start:       

La Craiova s-a dat startul partidei Universitatea -FC Botoșani, scor 0-0!

Din minutul 31 Universitatea Craiova conduce FC Botoșani cu 1-0. Pentru olteni a marcat Dan Nistor, mijlocașul învingându-l pe Eduard Pap cu un șut de la marginea careului. 

În minutul 34 oltenii au șansa de a-și dubla avantajul însă șutul din întoarce de la opt metri a lui Cicâldău nimerește bara porții lui Pap. Scorul rămâne 1-0 pentru Universitatea Craiova. 

După primele 45 de minute de joc de la Craiova scorul este DOAR 1-0 pentru Universitatea, echipa lui Croitoru fiind depășită net la toate capitolele de olteni!

În Bănie s-a reluat Universitatea Craiova- FC Botoșani, scor 1-0. 

În minutul 52 Florescu prinde un trasor de la 28 de metri însă mingea lovește bara porții oltenilor.

Din minutul 72 Universitatea Craiova se desprinde pe tabela de marcaj. A marcat pentru 2-0 Koljic, atacantul reluând cu capul dintre fundașii botoșăneni după o centrare a lui Vlădoiu.

Gooooooollll FC Botoșani!!! În minutul 88 Dugandzic înscrie cu o lovitură de cap după o acțiune personală de toată frumusețea a lui Babunski. Universitatea – FC Botoșani 2-1!

Final de meci în Bănie. Universitatea Craiova a câștigat la limită, dar meritat duelul cu FC Botoșani, scor 2-1

+6 -1
se încarcă...