Marius Croitoru, mesaj pentru „nea Valer”: „Semnez și în alb, salariul și perioada o pune Valeriu Iftime!”

0

La finalul partidei pe care FC Botoșani a pierdut-o în Bănie cu Universitatea Craiova, scor 2-1, Marius Croitoru, antrenorul principal al grupării locale a susținut că are oferte de a pleca de la Botoșani.

Cu toate acestea, tehnicianul a spus că nu va face acest lucru deoarce îi este dator vândut lui Valeriu Iftime care i-a oferit șansa la 38 de ani să fie antrenor principal la Liga 1.

„Contractul meu la Botoșani expiră pe 30 iunie, dar semnez și în alb salariul și perioada o pune Valeriu Iftime. Atunci când vă veni o oferta concretă, atunci sunt convins că mă vă lasă să plec. Nu am cum să negociez cu un om care m-a apreciat și mi-a dat la 38 de ani o echipa de Liga 1. Există discuții, dar eu și familia vrem să rămânem în Botoșani. Este pasul corect, eu am niste dubii, dar familia vrea să rămânem aici”, a declarat Marius Croitoru.

În Bănie, FC Botoșani a suferit al doiela eșec de la reluarea fotbalului în România și cu 24 de puncte se află pe locul 6 al play-off-ului. Următorul meci al echipei lui Marius Croitoru în play-off va avea loc tot în deplasare, la Mediaș cu Gaz Metan, duelul urmând a se disputa vineri de la ora 20:00.

+12 -1
se încarcă...