Cazul lui Rodriguez nu afectează programul FC Botoșani » Meciul cu FCSB se joacă sâmbătă!

0

FC Botoșani a fost lovită din nou de coronavirus după ce argentinianul Jonathan Rodriguez a fost testat pozitiv cu noul COVID-19, informație furnizată în exclusivitate de Monitorul de Botoșani. 

În aceste condiții sezonul este încheiat pentru căpitanul FC Botoșani având în vedere că mijlocașul va fi nevoit să fie spitalizat pentru următoarele 10 zile, fiind asimptomatic, după care va fi retestat.

Interesant este că la primele două teste anti-covid pe care le-a făcut de la revenirea în Botoșani, Rodriguez a fost negativ. Acesta a revenit în țară pe 16 iunie, dată la care a intrat în izolare, fiind testat în tot acest timp. La ultimul test pe care l-a efectuat înainte ca perioada de 14 zile în care a stat izolat să expire, Rodriguez a ieșit pozitiv. În aceste condiții, acest sezon este total compromis pentru căpitanul FC Botoșani.

Un lucru foarte important este că aflat în izolare, Rodriguez nu a intrat în contact cu ceilalți componenți ai lotului botoșănenilor, astfel că partida dintre FCSB- FC Botoșani se va putea disputa conform programului stabilit inițial, respecitv sâmbătă de la ora 20:00 pe „Național Arena”, confruntarea contând pentru runda a VI-a a play-off-ului Ligii 1.

+2 -0
se încarcă...