miercuri, iulie 17, 2024
AcasăSportCroitoru se teme de deplasarea de la Cluj: „Cine îmi garantează mie...

Croitoru se teme de deplasarea de la Cluj: „Cine îmi garantează mie că nu îmi îmbolnăvesc jucătorii?” (Video)

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani se teme că după meciul de mâine cu CFR Cluj să nu apară cazuri de coronavirus și la echipa sa.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Este posibil orice. Nu ne poate spune nimeni că va ieșit în 5, 7 sau 14 zile. Rodriguez a ieșit a 13-a zi. Din fericire, a fost asimptomatic. Este foarte riscant. Cine îmi garantează mie că nu îmi îmbolnăvesc jucătorii? Dacă după acest meci am jucători pozitiv, cine răspunde? Jucătorii mei se duc să joace cu niște jucători care au fost contacți cu cei îmbolnăviți. Trebuia luată o decizie înainte, trebuia luat și acest scenariu în calcul. Nu să așteptăm să se întâmple și apoi să căutăm soluții. Regulile trebuie stabilite la început și nu pe parcurs sau la final. Trebuiau să ia în calcul și acest scenariu, că poate să apară un focar la o echipă”, a declarat Marius Croitoru.

Antrenorul principal al FC Botoșani a decis de la reluarea sezonului fotbalistic post-pandemie ca jumătate din lotul pe care îl are la dispoziție să stea în cantonament tocmai pentru ca jucătorii să fie cât mai feriți de riscul infectării cu COVID-19.

„Am jumătate de echipă în cantonament iar celor cu familii le-am spus că sunt direct răspunzători de tot ce fac ei și familiile lor. Câștigă pe măsură iar sacrificiile trebuie să fie pe măsură. Din fericire, Botoșaniul trece printr-o perioadă în care sunt din ce în ce mai puține cazuri iar acest lucru ne ajută. Este un oraș micuț, un oraș în care se gestionează altfel lucrurile. Jucătorii sunt în cantonament într-un hotel mai retras, în pădure”, a conchis Marius Croitoru.

Partida CFR Cluj – FC Botoșani a fost reprogramată pentru marți, ora 21:30. 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
câțiva nori
38.9 ° C
38.9 °
32.6 °
37 %
3.6kmh
15 %
mie
35 °
joi
32 °
vin
32 °
sâm
30 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe căldură vin la Cornișa și vizitatorii din țările vecine.

EDITORIAL

Zilnic, pe posturile de televiziune naționale ni se prezintă accidente de circulație, crime, violuri, distrugeri, toate având același numitor comun, consumul de droguri. Tot...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...