CSM Botoșani schimbă liniile pe banca tehnică!

0

Florin Ciubotariu este noul antrenor al formației de handbal masculin CSM Botoșani. Acesta s-a retras din activitatea de jucător și îi va lua locul pe banca tehnică a formației lui Radu Roșu.

Revenit în România în vara anului trecut din Italia pentru provocarea numită CSM Botoșani, Radu Roșu a decis de comun acord cu conducerea clubului să încheie conturile în momentul întreruperii sezonului competițional ca urmare a pandemiei de coronavirus. Cu Radu Roșu pe bancă, CSM Botoșani a adunat 12 victorii, un egal și două eșecuri, tehnicianul lăsând echipa pe un loc care să-i permită să viseze la promovarea în Liga Zimbrilor.

Succesorul acestuia, Florin Ciubotariu s-a retras la 35 de ani din handbal și își va începe la CSM Botoșani cariera în antrenorat. Ca jucător, Florin Ciubotariu, fost căpitan al CSM Botoșani, a avut o cariera impresionantă în spate, evoluând pentru Fibrex Piatra Neamț, UCM Reșița, CSU Suceava, CS Caraș Severin, HCM Botoșani, Poli Timișoara și CSM Bacău, înainte să ajungă la Botoșani în vara  anului trecut. Ciubotariu are de asemenea 60 de selecții sub tricolor, marcând peste 120 de goluri. De asemenea, în perioada în care era legitimat la UCM Reșița, acesta a fost om de bază în câștigarea celor trei trofee Challange Cup.

În cazul în care CSM Botoșani va promova în Liga Zimbrilor, Florin Ciubotariu va debuta ca antrenor în prima rundă a noului sezon competițional al primului eșalon handbalistic masculin al țării, care va avea loc pe 19 august.

+5 -0
se încarcă...