Universitatea Craiova are trei asimtomatici în staff » Meciul cu Astra se joacă!

0
Valentin Mihaila (C) de la Universitatea Craiova isi manifesta bucuria dupa ce a marcat in poarta celor de la FC Voluntari, in ultima partida al optimilor de finala din Cupa Romaniei la fotbal, joi 31 octombrie 2019, la Vountari. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Universitatea Craiova a anunţat  pe site-ul său oficial că cei trei membri din staff-ul echipei testaţi pozitiv la coronavirus sunt asimptomatici.

„Toţi cei trei colegi ai noştri din staff-ul Ştiinţei depistaţi pozitiv sunt asimptomatici şi se simt foarte bine, atât fizic cât şi psihic. Le dorim însănătoşire grabnică şi îi aşteptăm cât mai repede lângă echipă”, au anunțat oltenii care, în cadrul aceluiași comunicat au precizat că rezultatele testelor efectuate jucătorilor sunt negative.

„Rezultatele COVID-19 venite astăzi NEGATIVE în proporţie de 100%. Ne pregătim pentru meciul cu Astra Giurgiu în formulă completă”, se precizează în comunicatul oltenilor.

Oltenii sunt la 180 de minute de titlul mult visat de fani în Bănie. În clasamentul la zi Universitatea este lider cu 44 de puncte, cu patru mai multe decât CFR Cluj, ardelenii având și un meci mai puțin disputat

+0 -1
se încarcă...