Ciprian Deac: „Mă bucur că am reușit să câștigăm!”

0

Ciprian Deac, autorul golului care a decis soarta celor tre puncte în duelul din Gruia dintre CFR Cluj și FC Botoșani, scor 1-0, a declarat la finalul partidei că ete fericit pentru cele trei puncte.

Decarul ardelenilor a recunsocut că se aștepta ca jocul să nu fie la înălțime având în vedere că echipa sa nu a putut să se antrenze din cauza problemelor de coronavirus cu care s-a confruntat.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm. A fost o săptămână foarte grea. Mă bucur că am câștigat pentru saff-ul tehnic. Ați văzut un CFR Cluj care nu a dat șanse adversarilor. Da am făcut un apel la unitate după gol. Am avut o săptămână foarte grea. Nu țin minte să am o săptămână în care să dorm trei-patru ore. Din fericire mă bucur că am scăpat foarte mulți, dar nu toți. A fost un stress foarte mare. A fost foarte greu fizic. Nu ne-am antrenat. Am fost pe drum. Joi spre vineri am condus toată noaptea. Când vedeam salvările că pleacă o dată sau la două ore a fost foarte greu. A fost greu departe de familii. Sincer când am ajuns la Mogoșoaia și am auzit de Adi Păun ne făceam griji pentru familiile noastre. Urmează cu FCSB, nu ne-am antrenat. Dacă nu credeam în câștigarea titlului, nu mai alergam ca nebunii și nu ne dăruiam”, a declarat Ciprian Deac.

 

 

 

+0 -0
se încarcă...