Valeriu Iftime l-a mitraliat pe Marius Avram: „E și prost și hoț! Fură, pur și simplu!”

0

Marius Avram, centralul care prin decizia sa din minutul 41 de a acorda extrem de ușor penalty pentru campioană la un presupus fault a lui Denis Haruț la Michael Pereira, fază în urma căruia Ciprian Deac a marcat scriind istoria confruntării CFR Cluj – FC Botoșani, scor 1-0, a fost mitraliat de Valeriu Iftime.

Finanțatorul FC Botoșani a lansat un atac devastator la adresa bucureșteanului pe care l-a acuzat de prostie pentru că nu a văzut în faza premergătoare penalty-ului un henț la Papa în careu și pe urmă de hoție pentru că a inventat penalty la duelul Haruț- Pereira.

„Întâi e prost că nu vede, apoi e hoț că dă penalty. Prostia se vede! Nu este prima dată când ni se întâmplă așa ceva. M-aș lăsa de fotbal chiar acum. Fură, pur și simplu! M-am uitat la faza penalty-ului. Cum adică îl împinge Haruț pe ăla? A fost simulare în careu, îi dădea galben, dar să nu mă fure în halul ăsta. Eu zic că tot ce vorbesc oamenii e adevărat. Că e corupție. Are o problemă financiară cu acest club”, a tunat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

În urma eșecului din Gruia, FC Botoșani a pierdut matematic șansa de a se mai clasa pe locul 3 în acest play-off.

Deja ai votat!
se încarcă...