Mihai Bordeianu: „Nu voi uita prea curând acest campionat! Este un titlu deosebit! CFR Cluj este campioană pe merit!”

0

Botoșănenaul Mihai Bordeianu și-a trecut aseară în palmares cel de-al treilea titlu de campion al României din carieră cu CFR Cluj.

Coincidența a făcut ca din momentul în care fostul mijlocaș al FC Botoșani a ajuns în „Gruia”, campionatul Ligii 1 să fie câștigat doar de ardelenii, CFR Cluj aflându-se la al treilea titlu consecutiv și al șaselea din istorie.

Mihai Bordeianu a vorbit în exclusivitate pentru Monitorul de Botoșani la finalul partidei câștigate în Bănie și a afirmat că acest titul are o seminficație aparte pentru el vând în vedere contextul în care a fost obținut.

„Este un titlu deosebit, un campionat pe care nu-l voi uita prea curând. Din punctul meu de vedere este un titlu pe care noi l-am câștigat meritat. Ce-i drept în extremis, la ultimul meci, dar meritat, pentru că am fost cea mai bună echipă în sezonul regular, iar în play-off am condus în mare parte în clasament. Au fost emoții date și de aceste probleme cu care ne-am confruntat recent din cauza pandemiei de coronavirus. La un moment dat, în momentul în care eram obligați să stăm la Mogoșoaia, eram blocați acolo, nu mai credeam că putem lua campionatul. Nici nu îndrăzneam să ne mai gândim la campionat. Tot ceea ce ne doream era să scăpăm cu bine de acest virus blestemat, să fim cu toții sănătoși și să ajungem la familiile noastre. Victoria pe care am obținut-o cu FC Botoșani (n.r. scor 1-0), un meci pe care l-am jucat după ce am făcut un singur antrenament după o perioadă lungă de timp în care nu ne-am putut pregăti din cauza protocoalelor pe care le-am respectat după ce colegii noștri au avut COVID-19, ne-a arătat că se poate, că mai avem un cuvânt de spus. Am strâns rândurile în vestiar, am arătat că suntem o adevărată familie, am mers la București și am bătut FCSB cu 2-0 după care am surclasat Craiova în Bănie. CFR Cluj e campioană pe merit!”, a declarat Mihai Bordeianu, mijlocașul ardelenilor.

Pentru fostul mijlocaș al FC Botoșani ajuns în „Gruia” în iarna anului 2018, acesta este cel de-al treilea titlu de campion din palmares cu CFR Cluj, botoșănenaul având în palmares și o Supercupă a României cucerită tot cu ardelenii.

 

Deja ai votat!
se încarcă...