Performanță de excepție la debutul în „Motorsport” pentru botoșăneanul George Hobjilă!

Debut de excepţie în „Motorsport” pentru botoşăneanul George Hobjilă. 

Recent s-a disputat întrecerea de „Motorsport” „Trofeul Râșnov” desfășurată în cadrul celei de-a treia etape din cadrul „Campionatului Național de Viteză în Coastă”.

La competiția organizată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv a participat și botoșănenaul George Hobjilă. Fost campion național de Taekwondo WT, aceesta a debutat în Motorsport și a reușit să producă surpriza competiției urcând pe podium la „Trofeul Râșnov”.

La prima participare la o competiție de acest gen, George Hobjilă a obținut locul 2 la clasa A2 (motorizări sub 2.000 cmc) CNVC2 și tot locul 2 în Clasamentul General la Categoria Juniori.

Chiar dacă este un obișnuit al podiumurilor competițiilor sportive naționale și internaționale, având în vedere multitudine de medalii pe care le-a câștigat de-a lungul anilor în competițiile de Taekwondo WT, George Hobjilă a declarat că cele două clasări pe podium la „Motorsport” au o semificație aparte.

„Nu am cuvinte să-mi exprim emoțiile și fericirea pe care o simt la debutul cu succes în Motorsport. O performanță superbă, targetul meu era doar un top 5, dar am prins o zi excelentă și mașina a mers aproape perfect. Au fost ani foarte frumoși în Taekwondo, cu multe satisfacții și performanțe în acest superb sport olimpic dar a venit timpul, poate și vârsta, să urmez altă pasiune a mea, Motorsportul. Sper să nu dezamăgesc și să am rezultate similar”, a declarat George Hobjilă.

 

 

 

 

 

Deja ai votat!