Colban a fixat obiectivul campioanei CS Dante în Liga a 3-a: „E clar, ne dorim să ne menținem!”

0

Liga a 3-a în care va evolua în premieră și CS Dante, formație pregătită de Vespazian Colban și patronată de omul de afaceri Victor Mihalachi, va pleca la start pe 12 septembrie.

„Obiectivul nostru, ca și nou promovată, este să ne menținem în liga a 3-a. Luăm totul cu pași mărunți. Vom da credit foarte mult jucătorilor tineri din zona noastră”, a declarat Vespazian Colban, antrenorul formației CS Dante.

Noul sezon al campionatului Liga 3, ediția 2020/2021, se va desfășura într-un format inedit, cu mult mai multe echipe decât era planificat inițial. S-a ajuns la o variantă de 10 serii a câte 10 cluburi fiecare din dorința FRF de a face tot posibilul să reducă cheltuielile acestor formații în această perioadă grea din punct de vedere financiar, din cauza pandemiei COVID-19.

Cele 100 de echipe care vor lua startul în ediția care începe la 12 septembrie 2020, nu la 29 august, cum se dorea inițial, încă n-au fost anunțate de federație, fiindcă încă se așteaptă cereri de înscriere pentru ocuparea locurilor vacante. Termenul limită pentru depunerea cererilor este vineri, 21 august. Apoi se trage linie și vor fi anunțate cele 100 de cluburi care vor începe acest sezon de Liga 3, cu 20 mai mult decât a fost în ediția trecută și cu 10 față de cum se dorea inițial pentru acest sezon.

Burleanu a anunțat că au prioritate celelalte șapte echipe clasate pe locul 2 la barajul de promovare, apoi cluburile din Liga 1 și Liga 2 care vor dori „satelit” și în cele din urmă cluburile din Liga Elitelor.

Deja ai votat!
se încarcă...