Florin Plămadă: „Trebuie să câștigăm la Pitești!” (Video)

Florin Plămadă a revenit la FC Botoșani după o perioadă de doi ani în care a jucat la Petrolul și Metaloglobus. Fundașul central speră să se impună la FC Botoșani și să devină unul dintre jucătorii de bază.

„Deși am venit într-un mediu cunoscut, lucrurile s-au mai schimbat pe aici. Sper să mă acomodez cât mai repede și să fie totul în regulă. Am urmărit echipa, și-au schimbat total stilul de joc, au altă abordare, munca băieților a dat roade,  iar echipa a avut cea mai bună clasare. Trebuie să câștigăm la Pitești. Le pot promite suporterilor că vom da totul pe teren și ne vom lupta pentru fiecare minge pentru a aduce cele trei puncte la Botoșani”, a declarat Florin Plămadă.

Pe lângă acesta, FC Botoșani l-a mai transferat în această vară pe Baba Toure, un fundaș central care, până în prezent, a evoluat doar în ligile inferioare din Hexagon.

„Pe Florin Plămadă îl știți foarte bine. Este fostul nostru jucător. Eu cred foarte mult în el. Baba este un jucător din ligile inferioare din Franța. Mi-au plăcut foarte mult calitățile lui tehnice. Un jucător foarte ofensiv, chiar dacă este fundaș central. Eu zic că este un plus. Rămâne acum să-l integrăm”, a afirmat Marius Croitoru.

Deja ai votat!