Marius Croitoru: „Pentru mine transferurile sunt jucătorii care au rămas!” (Video)

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că este mulțumit de lotul cu care va pleca la drum în acest sezon competițional.

Tehnicianul a afirmat că deși s-a vorbit mult despre ofertele pe care le au unii jucători botoșăneni, până în momentul de față nu a plecat niciun titular. Or această situație este pe placul tehnicianului care a spus că pentru el transferurile verii le-au reprezentat jucătorii care au rămas.

„Atât timp cât lucrurile merg bine, nu avem ce schimba. Pentru mine, transferurile sunt jucătorii care au rămas. Am făcut un an bun și am dorit să mă întăresc acolo unde aveam nevoie. Am încercat să aduc unul-doi fundași centrali, în cazul în care va pleca Andrei Chindriș. Va fi dificil să plece de acum pentru că deja am o echipă formată. În cazul în care vor pleca, vom fi nevoiți să aducem. Mă aștept ca de la etapă la etapă, în funcție de forma pe care o vor arăta jucătorii mei, să plece. Atunci voi avea o problemă. Nu am putut să-i aduc pe jucătorii pe care îi doream pentru că nu am avut loc. Între timp, probabil și-au găsit echipă și îmi va fi greu să aduc alții la valoarea lor. Ne va fi greu, la fel cum s-a întâmplat anul trecut”, a spus Marius Croitoru

FC Botoșani a realizat în această vară două transferuri. Este vorba de fundașii centrali Florin Plămadă și Baba Toure.

Deja ai votat!
se încarcă...