Alertă la FC Botoșani » Denis Haruț pozitiv la COVID-19!

Alertă la FC Botoșani înaintea partidei de sâmbătă cu CFR Cluj din Gruia, meci care va conta pentru runda a VII-a a Ligii 1.

Denis Haruț a fost depistat pozitiv la coronavirus la ultimul control efectuat, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul echipei.

„Avem mari probleme pentru jocul cu CFR Cluj. Nu am mari speranțe. Au plecat jucători, cei care trebuiau să vină nu au venit. Săptămâna viitoare abia vin vreo cinci jucători. Nu mă duc încrezător. Avem probleme în lot dar vom merge să jucăm fotbal. Cea mai grea lovitură e că nu avem jucătorii U21. Chindriș este suspendat, Câmpanu transferat la Craova, iar Haruț este pozitiv la coronavirus. Chiar și așa mă gândesc că nu vom fi noi chiar așa de ușor de digerat de cei de la CFR Cluj”, a declarat Valeriu Iftime într-o intervenție avută în direct la PRO X.

Nu este exclus ca internaționalul de tineret să se fi infectat la naționala României U21 unde Pașcanu și un secund al lui Adrian Mutu au fost depistați pozitiv înaintea jocului cu Malta, meci în care Denis Haruț a fost integralist!

Deja ai votat!