S-a temut degeaba » Rădoi a scăpat ieftin: România- Austria 0-1

0

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de Austria cu scorul de 1-0 (0-0) în această seară, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, într-un meci contând pentru Grupa 1 Liga B din Nations League.

Austriecii și-au luat astfel revanșa după eșecul suferit pe teren propriu în urmă cu o lună în fața „tricolorilor” cu 3-2.

Aceasta a fost cea de-a treia înfrângere suferită de România sub comanda lui Mirel Rădoi duppă cele cu Islanda din semifinalele play-off-ului EURO2020 cu Islanda, scor 2-1 și cea cu Norvegia din Liga Națiunilor, scor 4-0.

De notat ar fi că după eșecul din Norvegia, selecționerul Mirel Rădoi era îngrijorat că va primi „multe” de la Austria la Ploiești. Or prin acest eșec la limită se poate spune că Rădoi și-a atins obiectivul în acest joc.

În urma rezultatului de pe „Ilie Oană”, Austria și-a consolidat fotoliul de lider cu 9 puncte, la fel ca și Norvegia care în această seară a câștigat cu 1-0 duelul cu Irlanda de Nord.

„Tricolorii” sunt pe locul 3 cu 4 puncte și vor lupta cu Irlanda de Nord pentru a evita ultimul loc din grupă, britanicii fiind pe ultimul loc cu 1 punct.

+3 -1
se încarcă...