După umilința din Norvegia, selecționerul Rădoi își propune să nu ia „multe” cu Austria!

0

Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei României a declarat la finalul partidei pe care „tricolorii” au cedat-o cu 4-0 în Norvegia că îi este rușine de această umilință.

Referindu-se la duelul de săptămâna viitoare de la Ploiești cu Austria, selecționerul a afirmat că își dorește doar limitarea scorului.

„Nu știu ce aș mai putea spune. Îmi este rușine! Nu vreau să mă duc public mult prea adânc. Când joci așa, nu poți să ai pretenții. E straniu! Noi am jucat doar 90 de minute, față de ei, 120 de minute, nu am fost proaspeți. Nu pot să remarc nimic, nici atitudine, nici reacție. În continuare îmi asum responsabilitatea. Nu vorbim de un rezultat drastic, ci de o umilință. Am vrut să facem presing, să recuperăm mingea, dar între cele două echipe, cea de Islanda și cea de acum, n-a fost o mare diferență. Dacă rezultate nu avem, cineva trebuie să-și asume schimbarea de generații, să înțeleagă care sunt cerințele la echipa mare. La ce gânduri mă trec acum, mă gândesc doar la o limitare de scor cu Austria, să nu pățim la fel”, a declarat Mirel Rădoi, selecționerul României.

Norvegia a dominat cu autoritate meciul de la Oslo cu România încă din debutul meciului. În prima repriză, Haaland & co și-au creat nu mai puțin de 10 ocazii de gol, din care au rezultat două goluri înscrise de Haaland (min. 13) și Sorloth (min. 39).

Acrul secund s-a desfășurat după același tipar, Haland punctând în minutele 64 și 74  pentru un umilitor 4-0.

+6 -0
se încarcă...