Arădenii vin pe „Municipal” deciși să obțină punct sau puncte!

Laszlo Balint, antrenorul principal al formației UTA Arad, a declarat înaintea partidei pe care elevii săi o vor susține astăzi de la ora 19:00 în Moldova cu FC Botoșani, că este foarte important ca aceștia să reușească să dea greutate victoriei pe care au obținut-o runda trecută cu Chindia Târgoviște.

„Ne așteaptă o deplasare dificilă din toate punctele de vedere, dar mergem încrezători. Știm că jucăm împotriva unui adversar foarte bun care are în componență jucători de calitate în special în compartimentul ofensiv, jucători capabili să facă diferența. Am analizat un pic statistica lor și Keyta este jucătorul cel mai eficient în ultima treime în ceea ce privește driblingurile, pătrunderile, e foarte periculos unu la unu. Bineînțeles și Ongenda, care, la fel, este un jucător capabil să dezechilibreze dar nu numai. Este clar, nu degeaba au ajuns unde au ajuns sezonul trecut și nu degeaba au reprezentat România în competițiile europene. Este o echipă agresivă, o echipă care își pune adversarul mai mereu sub presiune. Îi respectăm, dar nu ne este teamă de absolut niciun adversar din această competiție a primei ligi. Cunoaștem foarte bine punctele lor forte, dar e clar că au și anumite vulnerabilități de care vom încerca să profităm”, a declarat Laszlo Balint, antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Partida FC Botoșani – UTA Arad, meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii 1 va avea loc astăzi de la ora 19:00, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!