Marius Croitoru: „Este foarte important să legăm două-trei victorii!” (Video)

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat la conferința de presă premergătoare confurntării cu UTA că este foarte important ca elevii săi să obțină victoria pentru a da greutate celor trei puncte cucerite runda trecută la Mediaș cu Gaz Metan.

„Ne dorim din tot sufletul să legăm 2-3 rezultate bune, să demonstrăm că după jocul de la CFR, unde chiar dacă rezultatul a fost nefavorabil am făcut un joc bun, și victoria de la Mediaș, suntem pe un drum bun. E ceea ce ne doream, ținând cont de perioada zbuciumată prin care am trecut, cu plecări, cu veniri în acest sfârșit de mercatto. UTA e acolo, lângă noi, în clasament, e o echipă de play-off în momentul de față, o echipă bună, incomodă. Ca și individualități nu sunt peste noi, dar ca și grup sunt puternici. În România de multe ori, grupul câștigă meciuri. Doar victoria contează, trebuie să legăm rezultate bune pentru a ne menține”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul FC Botoșani.

Partida FC Botoșani – UTA Arad, meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii 1 va avea loc astăzi de la ora 19:15, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Deja ai votat!