Astăzi, ora 16:30 » FC Botoșani – FC Voluntari!

0

FC Botoșani va încheia acest an competițional pe teren propriu cu un duel împotriva celor de la FC Voluntari, partida urmând a se disputa astăzi de la ora 16:30 pe stadionul „Municipal”.

Victoria bifată în intermediara din penultima etapă a turului la Ovidiu cu Viitorul, scor 2-1, a avut darul de a le ridica moralul elevilor lui Marius Croitoru înaintea duelului cu ilfovenii. Autor al unei „duble” în jocul cu dobrogenii, Hamidou Keyta, ajuns la opt goluri marcate în acest campionat, a declarat că își dorește să își facă un cadou și în meciul cu ilfovenii.

Prezent la conferința de presă premergătoare duelului cu ilfovenii, Marius Croitoru a declarat că singurul lucru pe care va pune accent îîn acets meci este rezultatul.

„Pentru noi este foarte important să terminăm cu o victorie. Am ajubge la borna 20 de puncte și, după calculele pe care le-am făcut la startul sezonului, am mai avea nevoie de încă 22-25 de puncte în retur pentru a fi acolo unde ne este locul, respectiv în play-off. Ar fi frumos să facem și spectacol la ultima reprezentație în acest seozn însă tot ceea ce îmi doresc sunt cele trei puncte puse în joc”, a declarat Marius Croitoru.

Partida FC Botoșani – FC Voluntari va avea loc astăzi de la ora 16:30, fiind transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!
se încarcă...