Vești bune pentru suporterii FC Botoșani » Ministrul Tineretului și Sportului face lobby pentru întoarcerea fanilor pe stadioane din ianuarie!

0

Reluarea campionatului Ligii 1 ar putea readuce și fanii în tribune. Anunțul a fost făcut de Ministrul Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novak, care a aspus clar că își dorește ca la reluarea meciurilor din sezonul 2020 – 2021 suporterii să aibă voie să meargă pe stadioanele din România.

„Vreau oameni din ianuarie în tribune, dar nu ține numai de mine, ține și de Ministerul Sănătății. Îmi doresc cât mai repede să dăm șansa sportului să fie din nou în condiții normale, dar avem nevoie de oameni sănătoși în România”, a declarat Carol-Eduard Novak, la Digi 24.

Totuși în cazul în care „minunea” se va produce, fanii FC Botoșani vor putea să-și vadă la lucru favoriții chiar din prima jumătate a lunii ianuarie, gruparea pregătită de Marius Croitoru fiind programată a evolua pe 14 ianuarie în runda a 16-a, prima a returului, pe „Municipal” cu cei de la FC Argeș.

 

Deja ai votat!
se încarcă...