Rednic a sunat adunarea la Viitorul!

0

Viitorul Constanța, una dintre contracanidatele FC Botoșani la un loc de play-off, și-a reluat pregătirile în vederea returului sezonului competițional al Ligii 1 care se va relua în prima parte a lunii ianuarie.

Echipa lui Mircea Rednic va fi cea care va deschide oficial sezonul fotbalistic în România cu restanța de la Ovidiu cu FC Hermannstadt, meci care a fost amânat după ce sibienii s-au confruntat cu un focar de coronavirus, partida urmând a se disputa pe 10 ianuarie.

„După o singură săptămână de vacanţă, FC Viitorul Constanţa s-a reunit la Baza Sportivă a Academiei Gheorghe Hagi. Alături de cei care au încheiat prima parte a campionatului s-au aflat şi câţiva juniori din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, dar şi doi dintre cei care au evoluat sub formă de împrumut la alte echipe în prima jumătate a sezonului: Gabriel Dănuleasa, Sabin Stănciulescu, Darius Grosu, Gabriel Buta, Alexandru Crivac, Constantin Grameni, Răzvan Tănasă şi Luca Andronache, Florian Haită, Paul Şerban, Răzvan Matiş”, se arată într-un comunicat al grupării constănţene.

Viitorul s-a despărţit în această pauză de mijlocaşul Adrian Stoian şi de fundaşul spaniol Angel Martinez Ortega.

La jumătatea sezonului regular, Viitorul se află pe locul 8 cu 17 puncte, la o lungime în spatele FC Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...