FC Botoșani, gata să pună mâna pe mai bine de un milion de euro, dacă Moruțan pleacă la arabi!

FC Botoșani ar putea încasa în perioada următoare mai bine de un milion de euro dintr-un eventual transfer al mijlocașului FCSB, Olimpiu Moruțan, în Emiratele Arabe Unite.

În vârstă de 21 de ani, mijlocașul Olimpiu Moruțan ar putea pleca în perioada următoare de la FCSB, fiind dorit în Emiratele Arabe Unite.

Echipa lui Gigi Becali ar putea da lovitura dacă acceptă oferta de 10.5 milioane de euro, dar de câștigat de pe urma acestui transfer ar avea și FC Botoșani, care deține încă 10% din procentele jucătorului.

„Nici mie nu-mi vine să cred. E o ofertă foarte mare. E posibil să se facă transferul. Un salariu fabulos pentru Oli! Nea Gigi e dispus să negocieze, dânsul vrea 15 milioane de euro. Nu suntem foarte departe. Luni vom avea o discuție cu cei din Emirate și cu domnul Becali.  E greu să se plătească sume de 10 milioane pentru un jucător din Europa în acest moment”, a declarat Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, pentru GSP.ro.

Mai mult, oficialii echipei din Emiratele Arabe Unite i-au transmis lui Gigi Becali că dau banii jos pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, dar latifundiarul din Pipera i-a fixat prețul internaționalului român U21 la 15 milioane de euro, la fel ca și în cazul lui Dennis Man și Florinel Coman, doi dintre cei mai valoroși jucători de la FCSB.

În acest sezon, Moruțan a reușit 3 goluri și 8 pase decisive, în 16 meciuri oficiale jucate pentru FCSB, devenind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei lui Toni Petrea.

Deja ai votat!