Al Mawas „înfrăţeşte” poporul sirian cu cel român

Atacantul lui FC Botoşani, Mahmoud Al Mawas produce isterie în ţara natală de fiecare dată când marchează. Foarte muţi şi foarte împătimiţi, susţinătorii lui Al Mawas iau de fiecare dată cu asalt pagina oficială a clubului botoşănean când favoritul lor joacă. Atunci când marchează, pagina de socializare a clubului cu greu face faţă.

Dovadă şi duminică, atunci când FC Botoşani a obţinut victoria împotriva lui Hermannstadt chiar cu ajutorul sirianului, autorul unicului gol. La două postări ale clubului, FC Botoşani a adunat nu mai puţin de 3.600 de comentarii şi peste 15.000 de aprecieri ale paginii.

Deşi majoritatea comentariilor sunt în limba arabă, unii din fanii sirianului folosesc programe de traducere online, pentru a posta comentarii în limba română. „Felicitări pentru câștig și toate mulțumiri Mahmoud Mawas Lewandowski Siria Salutări din partea poporului sirian către poporul român”, este unul din miile de comentarii.

De altfel, în prezent FC Botoşani a adunat pe pagina oficială peste 83.000 de fani, în condiţiile în care campioana CFR Cluj are doar 125 de mii.

Deja ai votat!