Medalii pentru micii tenismeni botoșăneni la Turneul Campionilor de la Brașov!

0

În weekendul trecut, la Brașov, a avut loc „Turneul Campionilor – Tenis 10”, organizat de Federația Română de Tenis (FRT), o competiție dedicată „micilor tenismeni” români.

La acest turneu au participat și cinci sportivi legitimați la Clubul Sportiv Tridex Arena din Botoșani. Elevii antrenorului Doru Gravrileț au avut o compoetare onorabilă, întorcându-se acasă cu două medalii dintre care una de aur și una de bronz.

La categoria „Roșu Challenger”, locul I a revenit botoșănencei Delia Traciu, în vârstă de 8 ani, în timp ce Andrei Daniel Crăciun, în vârstă de 7 ani, s-a clasat pe poziția a III-a. La turneul final destinat acestei categorii au mai partiicpat și Maria Iostin în vârstă de 7 ani, respectiv Matei Dutcă în vârstă de 8 ani.

„La categoria „Portocaliu”, Iustina Corina Crăciun a trecut de grupe și s-a clasat în primele opt jucătoare.

„Turneul Campionilor 2020, organizat în ianuarie 2021 din cauza pademiei, la Brașov, a avut parte de o foarte bună organizare atât a meciurilor, cât și a măsurilor de prevenție în contextul pandemiei de coronavirus ceea ce este meritul organizatorului Lechner Tennis School. Au participat copii din orașe precum Botoșani, Suceava, București, Pitești, Bacău, Brașov. Este cel mai important turneu al anului la care ajung cei mai buni copiii din țară, organizat sub egida Federației Romane de Tenis”, a declarat Doru Gravrileț, antrenorul CS Tridex Arena Botoșani.

Acesta a precizat că elevii săi sunt mari fani ai Simonei Halep, care ieri a debutat cu victorie la „Australian Open”.

„Copii sunt muncitori, în primul rând, dar și cu o bună educație primită acasă. Eu încerc să fiu prieten cu ei, glumesc, îi iau în brațe, înainte de turneu. Sunt mulți copii dornici să facă tenis, iar după ce Simona Halep a câștigat turneul de la Roland Garros a fost un boom. Avem în cadrul clubului aproximativ 80 de copii care vor să facă performanță în tenis”, a conchis Doru Gravrileț.

Deja ai votat!
se încarcă...