vineri, martie 29, 2024
AcasăSportProvocare pentru fanii FC Botoșani pentru un show televizat: „Arată-ne cât de...

Provocare pentru fanii FC Botoșani pentru un show televizat: „Arată-ne cât de mult ne iubești » FC Botoșani te trimite în Maldive!”

FC Botoșani se află printre protagonistele primului sezon al show-ului „Microbist de România”.

Echipa locală se afllă într-o galerie selectă, numărându-se printre cele mai iubite 10 echipe din România care va avea un ambasador în show-ul „Microbist de România” care va fi pe TVR 1 între aprilie și iulie 2021.

Spre deosebire de „Fotbalist de România”, care era dedicat doar jucătorilor, acest show este dedicat doar suporterilor, participanților oferindu-li-se o „Vacanță de Fotbalist” în Maldive unde se vor întrece în 20 de probe extrem de distractive, unele în premieră mondială.

Fiecare din cei 10 reprezentați ai celor mai iubite 10 echipe din România, printre care și FC Botoșani, va primi ca premiu experiența în Maldive, o „Vacanță de Fotbalist”, care este esența acestui show – acela de a permite suporterilor să trăiască 10 zile ca CR7.

Cel mai bun și norocos dintre ei va primi un „citybreak de fotbalist” la întoarcere, plus, eventual, un premiu de la un sponsor al emisiunii, împreună cu trofeul de „Microbist de România”.

Ambasadorul FC Botoșani pentru „Microbist de România” va fi selectat de către realizatorii show-ului în urma CV-urilor care vor sosi pe adresa de e-mail marketing@fcbotosani.ro perioada de înscriere fiind 1-7 februarie. În acest context, clubul botoșănean va trimite în urma unei selecții extrem de riguroase cinci propuneri, dintre care, prin casting, realizatorii show-ului îl va alege pe cel mai reprezentativ și mai ofertant pentru show printr-o filmare pe stadionul echipei noastre.

Candidații trebuie să fie charismatici, să nu aibă cazier, să aibă aptitudini sportive, competivitate, spirit de echipă și să dețină calități fizice cel puțin decente. E important să nu aibă rău de mare sau frică de apă, multe probe fiind subacvatice.

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...