Croitoru cere prudență la Arad: UTA – FC Botoșani se joacă astăzi de la ora 17.30 (Video)

FC Botoșani va susține astăzi de la ora 17:30 pe „Francisc von Neuman” din Arad un meci care se poate fi decisiv în economia luptei la play-off cu UTA, partida contând pentru runda a 24-a a Ligii 1.
Echipa pregătită de Marius Croitoru abordează duelul de pe locul 5 cu 36 de puncte, la un punct de locul 4 pe care se află Sepsi OSK, formația din Sf. Gheorghe remizând în această rundă pe teren propriu, 0-0, cu Academica Clinceni. Botoșănenii vin după o serie de patru victorii consecutive în Liga 1, care i-a adus aproape de performnața de a fi prezenți, pentru al doilea sezon consecutiv, în play-off.
În plus, cu excepția jocului de la Clinceni, cedat cu 2-1, elevii lui Croitoru s-au impus pe linie în ultimele trei meciuri susținute pe teren advers, la Ovidiu cu Viitorul (scor 2-1), în Copou cu Poli Iași (scor 1-0) și pe „Ilie Oană” din Ploiești cu Chindia (scor 3-2). Or pe acest val de încredere, Keyta & co abordează cu mult optimism și duelul de la Arad, o victorie pe terenul nou-promovatei urmând a rezolva într-o proporție mare ecuația play-off-ului.
De partea cealaltă UTA abordează confruntarea de pe locul 9 cu 29 de puncte, și se agață de punctele puse în joc cu FC Botoșani pentru a mai spera la play-off. Cu o victorie în acest meci, arădenii s-ar apropia la trei puncte de locul 6 pe care se află Academica și la patru de echipa lui Croitoru, urmând a relansa total lupta la play-off. În schimb cu un eșec, arădenii își iau gândul de la „top 6” urmând a lupta în acest sezon în play-out pentru evitarea retrogradării.
Partida UTA – FC Botoșani va avea loc de la ora 17:30 în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look.
Deja ai votat!