Atletico Madrid – Chelsea. Meci de 1,5 miliarde de euro, azi, pe Arena Națională

Meci de 1,5 miliarde de euro pe Arena Națională. La atât sunt estimați jucătorii Atletico Madrid și Chelsea care vor juca azi pe cel mai mare stadion din România.  Duelul dintre spanioli şi englezi contând pentru optimile UEFA Champions League se va da la Bucureşti, pe Arena Naţională, marți seară, de la ora 22:00. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Spaniolii vor găzdui prima manşă a optimilor UEFA Champions League, cu Chelsea, pe Arena Naţională. Restricțiile pentru pandemie impuse în Spania i-au făcut pe cei de la Atletico să aleagă un alt teren decât cel de acasă pentru confruntarea cu englezii, care ar fi trebuit să stea în carantină dacă veneau la Madrid. Așa ca ibericii au ales să revină la Bucureşti, oraşul care a purtat noroc echipei lui Simeone în finala UEFA Europa League din 2012.

Atletico Madrid şi Chelsea sunt la egalitate perfectă în întâlnirile directe din cupele europene. S-au întâlnit de şapte ori, iar ambele echipe au obţinut câte două victorii. Ultima oară, Atletico a eliminat Chelsea în semifinalele UEFA Champions League din 2014. Atunci, spaniolii au eliminat echipa londoneză şi au ajuns în finala UEFA Champions League. 

„A fost un moment important şi pentru club, pentru că a câştiga un trofeu este mereu important. Desigur că amintirea aceea ne bucură”, spune Diego Simeone – antrenorul echipei Atletico Madrid.

Cele două echipe sunt însă la egalitate perfectă la capitolul întâlniri directe: ambele au câte două victorii dintr-un total de şapte meciuri. Chiar şi golaverajul este egal: 11 la 11.

Deja ai votat!